Tillverkad i Åre

Nöjd kund garanti

Hur Ergostone Pebble Räddade Min Heli Ski-Äventyrsresa till Bella Coola

Att utforska orörd terräng och njuta av den friska, gnistrande snön under heli-ski-äventyr är drömmen för många entusiaster. För mig blev den drömmen verklighet när jag planerade en tio dagars resa till Bella Coola, en...

10 anledningar att välja Ergostone som träningspartner

10 Smarta Sätt att Använda Ergostone i Din TräningAtt inkludera Ergostone i din träningsrutin kan vara nyckeln till att optimera återhämtningen och förbättra prestationsnivån. Ergostone, med sin förmåga att erbjuda både värme och kyla, kan...

En lyxig dubbeldos av välmående mot din mensvärk

Vi går ner på djupet om varför värme i kombination med taktil stimulans är en överlägset skönt mot mensvärken.

Lär dig ta kontrollen över din artros med rätt egenvård

Visste du att kyla och värme är bland de mest effektiva behandlingarna mot smärta och stelhet från artros? Detta kan du göra hemma själv.

Minska din elräkning. Värm upp sängen i stället för hela rummet

Dra ner inomhustemperaturen utan att frysa i vinter. Fokusera på att värma upp dig själv effektivt så kan du spara in massor av penger på ditt hushålls värmekostnader.

Värme eller kyla vid idrottsskador - när ska man ha vad?

När det kommer till idrottsskador förlitar sig idrottare ofta på värme och kyla för att lindra smärta och få snabbare återhämtning. Läs våra tips om hur du bäst gör detta på egen hand.

Alwe 9 år - Använder Ergostone vid barnreumatism

Alwe är nio år och lider av barnreumatism. Han har ofta smärta i sina leder och använder då en varm Ergostone för att dämpa värken.

Caroline Olsen - Jag och min Ergostone

Caroline Olsen är en före detta elitidrottare inom skidskytte. Hon använder sin Ergostone som värmekudde dagligen istället för en vetekudde.