Tillverkad i Åre

Nöjd kund garanti

Värme eller kyla vid idrottsskador - när ska man ha vad?

Värme eller kyla vid idrottsskador - när ska man ha vad?

När det kommer till idrottsskador förlitar sig idrottare ofta på värme och kyla för att lindra smärta och få snabbare återhämtning. Oavsett om du är en professionell atlet eller just kommit börjat komma i form, kan den rätta produkten för värme- eller kylterapi göra stor skillnad för din prestation. Ergostone Original är ett utmärkt val när du söker naturlig smärtlindring av ömma muskler och ledvärk i samband med idrottsskador.

Beställ Ergostone idag

Värmeterapi hjälper till att slappna av muskelspänningar samtidigt som blodflödet till skadade områden ökar. Värme minskar också stelhet genom att lösa upp bindväv runt lederna, vilket gör att de kan röra sig friare utan obehag eller svullnad. Detta lämpar sig bäst efter ett träningspass när musklerna är trötta och smärtsamma men inte svullna eller inflammerade. En uppvärmd Ergostone Original är det perfekta hjälpmedlet för detta.

Kylterapi används bäst för att minska svullnad och inflammation efter en skada, t.ex. en stukning eller överansträngning. Den kalla temperaturen i en Ergostone Original som hu förvarat i frysen hjälper till att dra ihop blodkärlen, vilket minskar svullnad och smärta i det skadade området. Den har också en bedövande effekt som kan ge omedelbar lindring av obehag.

När du använder antingen värme- eller kylterapi är det viktigt att komma ihåg att inte överdriva - det är bäst att använda produkten i högst 15 minuter åt gången. På så sätt kan du försäkra dig om att du får optimala resultat utan risk ytterligare skada. Med regelbunden användning av Ergostone Original kommer du att kunna hjälpa din kropp att återhämta sig snabbare och på ett säkert sätt lindra idrottsskador, så att du kan komma tillbaka i matchen snarast möjligast.

← Äldre inlägg Nyare inlägg →