Tillverkad i Åre

Nöjd kund garanti

Säker & Effektiv

Demonstrerar att Ergostone-enheter är säkra och effektiva för deras avsedda användning, uppfyller de allmänna säkerhets- och prestandakraven.

Biokompatibel

Ergostone-produkter har genomgått en biokompatibilitetsbedömning enligt ISO 10993-1:2020, vilket säkerställer att de är biologiskt säkra för avsedd användning.

Rengöring & Desinfektion

Validering av rengörings- och desinfektionsmetoderna bekräftar att produkterna kan hållas rena och säkra för användning, även efter upprepad användning.

Stabilitetsstudier

Pågående stabilitetsstudier har hittills visat att Ergostone-originalprestanda förblir konsekvent över tid, vilket indikerar långvarig hållbarhet och pålitlighet.

Materialval

Användningen av biokompatibelt silikon och naturligt såpstenmaterial för Ergostone-produkter bidrar till deras säkerhet och hållbarhet.

Temperaturkontroll

Prestandatest visar att Ergostone-enheter effektivt kan värmas upp eller kylas ner för att uppnå önskad temperatur för terapeutisk användning, med bibehållen flexibilitet och egenskaper.

Underbart för mig som psykolog att ha i frysen på mottagningen för att använda för mig själv mellan besök eller att erbjuda patienter varma, kvalmiga sommardagar då stress, ångest och obehag kan kännas lite extra.

Linnea

Grym produkt. Älskar att man kan våde kyla och värma den!

Andreas

Produkten skapar ett visst beroende, använder den varje dag för tyngd för stresshantering mm.

Olof Kernell

Mycket nöjd, Håller värmen längre än vetekudden, Ger skön värme till stela muskler och leder.

SVen Ivan Lundgren

Excellent customer service. I love their products!

Dmitri Kristov

Verified customer

Älskar Ergostone, perfekt vid magont och stela muskler

Tina

Kontakta oss