Caroline Olsen - Jag och min Ergostone

Caroline Olsen - Jag och min Ergostone

Caroline är just nu mitt i livet och har två små barn. Tidigare tävlade hon i skidskytte på internationell elitnivå. Hon har fortfarande en stor passion för smala skidor och annan träning som löpning och funktionell träning.

3 snabba frågor:

Hur använder du din Ergostone?

Jag använder min Ergostone för olika saker. Jag tränar en del och behöver den ibland för trötta muskler då värmen lindrar. Jag använder den också till ryggvärk som jag får ibland av en gammal skada som gör sig påmind ibland. Den är även min bästa kompis vid mensvärk. Det jag blev väldigt glad över är att det bara tar 3 min att värma så den får ligga i mikron när jag borstar tänderna!

Hur lindrade du dina besvär innan du hade en Ergostone?

Tidigare har jag använd en klassisk vetekudde men den blir ju kall nästan direkt samt att jag bränt ett gäng av dem i mikron. Älskar att Ergostone håller sig varm superlänge!

Skulle du rekommendera Ergostone till andra?

Jag skulle rekommendera den till dem flesta. Redan gett bort en i present. 

 

Nyare inlägg →