Tillverkad i Åre

Nöjd kund garanti

Caroline Olsen - Jag och min Ergostone

Caroline Olsen - Jag och min Ergostone

Caroline Olsen tävlade tidigare i skidskytte på internationell elitnivå. Vid sidan av mammalivet med två små barn, har hon fortfarande en stor passion för längdskidor och annan träning som löpning och funktionell träning. Hon har länge använt vetekuddar dagligen för både träningsvärk, mensvärk, och smärtlindring av gamla idrottsskador, men numera har hon helt gått över till att använda Ergostone. 

Hur använder du din Ergostone i vardagen?

Jag använder min Ergostone för olika saker. Jag tränar mycket och behöver den ibland för trötta muskler då värmen lindrar träningsvärk. Jag använder den också till ryggvärk som jag får ibland av en gammal idrottsskada som gör sig påmind ibland. Ergostone är även min bästa kompis vid mensvärk. Det jag blev väldigt glad över är att det bara tar 3 minuter att värma den, så den hinner bli varm i mikron medan jag borstar tänderna!

Hur lindrade du dina besvär innan du hade en Ergostone?

Tidigare har jag använd mig av klassiska vetekuddar men de blir ju kall nästan direkt samt att jag bränt ett gäng av dem i mikron. Jag älskar att Ergostone håller sig varm superlänge och känns mycket säkrare att använda!

Skulle du rekommendera Ergostone till andra?

Jag skulle rekommendera Ergostone till de flesta som behöver mer värme i vardagen, speciellt om man gillar vetekuddar men vill ha något lyxigare som håller värmen bättre. Har redan gett bort en i present.

Nyare inlägg →