Tillverkad i Åre

Nöjd kund garanti

Alwe 9 år - Använder Ergostone vid barnreumatism

Alwe  9 år - Använder Ergostone vid barnreumatism

Alwe är aktiv kille på nio år som älskar utomhussport. På sommaren sommaren cyklar han mountainbike och bmx och på vintern åker han skidor - helst i puder och park. Något man kanske inte märks utåt är har sjukdomen Juvenil idiopatisk artrit (JIA), även kallat barnreumatism. Detta är en autoimmun reumatisk sjukdom som gör att Alwes leder blir inflammerade, vilket ger både stelhet och smärta. För att naturligt dämpa stelheten och värken sina ömma leder har han ett nytt knep – en Ergostone. 

Tre snabba frågor:

Hur använder du din Ergostone mot din reumatism?

När mina leder gör ont, ofta på morgonen, använder jag min Ergostone varm på nacken, knän och ben. Ibland använder jag den också kall, för det är också skönt när det gör ont. Men jag gillar den mest varm!

Hur lindrade du dina ledbesvär innan du hade en Ergostone?

Pappa och Mamma fick massera men det var ofta svårt då det oftast gör ont i mina leder.

Skulle du rekommendera Ergostone till andra som också har ont i sina leder?

Jag skulle rekommendera alla som har ont i kroppen att prova "sköningen" som jag kallar den. 

← Äldre inlägg Nyare inlägg →