Ergostone Original

Denna produkt är gjord för att hjälpa dig att må bättre. Mjuk, extremt flexibel och ganska tung. Håller både värme och kyla väldigt bra. Naturlig komfort, avslappning och smärtlindning. Kan även användas som ergonomiskt träningsträningsredskap och för kompression.

• Tung kärna av finkornig täljstensand ackumulerar både värme och kyla snabbt och sedan släpper ifrån sig det långsamt

• Smidigt, slitstarkt silikonhölje som är lätt att desinficera och är flamsäkert

• Bra greppyta när produkten är varm, i tydlig färg som gör den lättare att hitta

  • Ergostone Original
  • Ergostone Original
  • Ergostone Original
  • Ergostone Original
  • Ergostone Original
  • Ergostone Original
  • Ergostone Original

Ergostone Original

Skapad för att ge avslappning och återhämtning. En kärna av finmalen täljsten från Handöl. Superflexibelt och slitstarkt yttre i silikon.

Levereras med ett mysigt tygfodral i återvunnen polyester.

Värmebehandling för att lindra stelhet och smärta

När man behandlar ömma muskler och leder med värme ökar blodcirkulationen och därmed hjälper man kroppen läka sig själv. Oavsett om du lider av värk i nacken, stela leder eller magont, så är något varmt mot din kropp den mest naturliga smärtlindringen som finns. Ergostone värms enkelt upp på några minuter i mikrovågsugn eller varmluftsugn.


Kylterapi för att dämpa inflammation och svullnad

Även känd som kryoterapi. När något kallt appliceras på ett visst område av kroppen minskar kylan blodflödet, vilket kan dämpa inflammation och svullnad som orsakar smärta. Kyla kan samtidigt tillfälligt minska lokal nervaktivitet, vilket kan ge smärtlindring. Detta gör Ergostone till ett exceptionellt hjälpmedel vid idrottsskador, eller för att svalka dig en varm dag. Kyl den i frysfack eller kylskåp för önskad temperatur.


Avslappningsvikt för att lugna stress och oro

Att applicera vikt och tryck på din kropp kan hjälpa dig att slappna av. Precis som du känner dig trygg och lugn under en tung filt. Ett naturligt sätt att minska rastlöshet, stress, oro och sömnproblem. Denna typ av terapi kallas ofta för Deep Pressure Stimulation (DPS). Du har kanske hört talas om tyngdtäcken? Ergostone Original är helt enkelt en mindre och mer flexibel version, som du kan ta med dig vart du än ska.


Ergonomisk träningsvikt för säkrare träning

Med sin vikt på cirka 2 kg blir denna produkt ett smidigt redskap för styrketräning och rehabiliteringsövningar. Dess mjuka utförande minskar risken för skador om du till exempel skulle råka tappa den på foten.


Flexibel kompressionsdyna för idrottsskador

Ergostone Original är superflexibel. Du kan vrida den, dra ut den, och linda den runt dig på vilket sätt du vill. Kall eller varm – elasticiteten förblir densamma. En kall kompress för en stukad fotled. Eller en varm omfamnade kudde för att öka blodflödet i stela axlar. Varför inte en produkt som klarar båda?

Registrera dig för att ta del av spännande nyheter och erbjudanden.