The Ergostone Original

Denna produkt är gjord för att hjälpa dig att
må bättre. Det är en mjuk, extremt flexibel och ganska tung dyna som håller både värme och kyla väldigt bra. Du även kan använda den som ett träningsredskap,en avslappningsvikt, såväl som för kompression.

• Tung kärna av finkornig täljstensand som kan
ackumulera både värme och kyla snabbt och sedan släpper ifrån sig det långsamt

 • Smidigt och slitstarkt silikonhölje som är
lätt att desinficera och är flamsäkert

 • Bra greppyta för när produkten är varm, i tydlig
färg som gör den lättare att hitta

 • Värmebehandling för att lindra stelhet och smärta

  När man behandlar ömma muskler och leder med värme ökar blodcirkulationen och därmed hjälper man kroppen läka sig själv.
  Oavsett om du lider av värk i nacken, stela leder eller magont, så är något varmt mot din kropp är den mest naturliga smärtlindringen som finns.

 • Kylterapi för att dämpa inflammation och svullnad

  Även känd som kryoterapi. När något kallt appliceras på ett visst område av kroppen minskar kylan blodflödet, vilket kan dämpa inflammation och svullnad som orsakar smärta. Kyla kan samtidigt tillfälligt
  minska lokal nervaktivitet, vilket också kan lindra smärta. Detta gör Ergostone till ett exceptionellt hjälpmedel vid idrottsskador. Eller för att svalka ner dig en varm dag.

 • Avslappningsvikt för att lugna stress och oro

  Att applicera vikt och tryck på din kropp kan
  hjälpa dig att slappna av. Precis som du känner dig trygg och lugn under en tung filt. Ett naturligt sätt att minska rastlöshet, stress, oro och sömnproblem. Denna typ av terapi kallas ofta för Deep Pressure Stimulation (DPS). Du har kanske hört talas om tyngdtäcken? Ergostone Original är helt enkelt en mindre och mer flexibel version, som du kan ta med dig vart du än ska.

 • Ergonomisk träningsvikt för säkrare träning

  Med sin vikt på cirka 2 kg blir denna produkt ett smidigt redskap för styrketräning och rehabiliteringsövningar. Dess mjuka utförande minskar risken för skador om du till exempel skulle råkar tappa den på foten.

 • Flexibel kompressionsdyna för idrottsskador

  Ergostone Original är superflexibel. Du kan
  vrida den, dra ut den, och linda den runt dig på vilket sätt du vill. Kall eller varm – elasticiteten förblir densamma. En kall kompress för en stukad fotled. Eller en varm omfamnade kudde för att öka blodflödet i stela axlar. Varför inte en produkt som klarar båda?

Registrera dig för att vara den första att veta när Ergostone Original finns att köpa