Minska din elräkning. Värm upp sängen i stället för hela sovrummet

|23/01, 2023

Minska din elräkning. Värm upp sängen i stället för hela sovrummet

Men dagens skyhöga elpriser behöver många se över sin energiförbrukning i hemmet. Under vintern står uppvärmning av bostaden för cirka 60 – 80 % av ett hushålls energiförbrukning. Ett allmänt tips idag är dra ner på inomhustemperaturen för att spara pengar. 

Med en kallare inomhustemperatur så kommer vi att frysa, eller? Tänk så här – i stället för att värma upp hela hemmet, värm upp dig själv där du är för stunden!

Ergostone är en modern värmekudde som snabbt värms upp i mikrovågsugn eller vanlig ugn, sedan håller den sig varm i upp till en timme, eller till om med längre om du har den med dig under täcket i sängen eller under filten i soffan.

Det som skiljer Ergostone mot andra värmeprodukter är dess unika fyllning av finmalen täljsten som är omsluten av ett lent och följsamt ytterhölje av silikon. Den naturliga mineralen håller värme mycket längre än vete, ris eller kärnor som vanliga värmepåsar ofta är fyllda med. Ergostones effekt blir heller inte sämre över tid och riskerar inte att fatta eld vid uppvärmning, som vetekuddar ibland gör. Ergostone är mjuk, flexibel och formas efter kroppen. Med en obeskrivligt skön känsla mot huden blir den som en varm kram i vinterkylan.

Detta är en produkt gjord för att användas ofta och länge. Köp en Ergostone idag och den kommer hålla för flera års användning.

Med en Ergostone som sängvärmare i vinter kommer du definitivt sova bättre, samtidigt som den kan hjälpa dig att spara in på dina elkostnader.